Hakkımda

Gürkan Turhan ve ekibi sitenizi Google SEO kurallarına uygun olarak düzenler. Kurumsal SEO danışmanı olarak rakipleriniz ile çalışmıyoruz. Türkiye'nin birçok iline ve yurtdışına seo danışmanlığı vermekteyiz, ofisimiz İstanbul'da bulunmaktadır SEO uzmanı Gürkan Turhan ve ekibi olarak 2006 yılından beri Google kalite kurallarına uygun arama motoru optimizasyonu çalışmaları ve web pazarlama - geliştirme hizmetleri vermekteyiz. Tecrübelerimizi müşterilerimizle paylaşıyor ve sorunlarına pratik çözümler üretiyoruz. Ayrıca çalıştığımız firmaların webmasterlarını modern dolandırıcılık ve hack yöntemlerine karşı da bilgilendiriyoruz. Turhan kurumsal seo danışmanlığı olarak açık fiyat politikamızla karşılıklı güvene dayalı yıllarca sürebilecek kurumsal hizmet vermekteyiz.

Cuma, Nisan 26, 2013

Tasarla Tasarlat Kartvizit Logo Tasarım

İnternet üzerinde para kazanmak isteyen tasarımcıların buluşma adreslerinden biri Tasarlatasarlat
Dün akşam Tünel tarafında Güneş Bey ile buluştuk gayet samimi bir sohbet oldu. Birkaç hafta öncesinde ortağı Demir Bey ile seo çalışmasını başlatmak üzerinde anlaşmıştık. Birkaç güne kadar sitenin hedeflerini daha sağlıklı bir şekilde belirleriz.
Sitenin kuruluş fikri çok güzel tasarımcılar ile tasarlatmak isteyenleri buluşturuyorlar. İki tarafında işine geliyor. Müşteri memnuniyetinin çok önemli olduğunu söylüyor arkadaşlar.
Her gün birçok dalda yarışmalar açılıyor, gittikçe sitenin bilinirliği artıyor ve tasarımcı kaliteleri ve sayıları da paralel olarak artmakta. Dün akşamki görüşmede wordpress joomla opencard gibi yapılar için de yarışma açılmasının yararlı olacağını söyledim. En azından benim işime yarar. :D Aklıma gelen ilk slogan logo yapmak için yüzlerce tasarımcıyı çalıştırabilirsiniz. Web sitesi:TasarlaTasarlat Logo Tasarım Kartvizit  grafik, web, kurumsal kimlik, 3D, AutoCad, Tshirt yarışmalarını takip edebilirsiniz
Logoları da çok sade olmuş.biraz daha üzerine çalışılabilir bir yarışmada kendilerine yapsınlar.