Hakkımda

Gürkan Turhan ve ekibi sitenizi Google SEO kurallarına uygun olarak düzenler. Kurumsal SEO danışmanı olarak rakipleriniz ile çalışmıyoruz. Türkiye'nin birçok iline ve yurtdışına seo danışmanlığı vermekteyiz, ofisimiz İstanbul'da bulunmaktadır SEO uzmanı Gürkan Turhan ve ekibi olarak 2006 yılından beri Google kalite kurallarına uygun arama motoru optimizasyonu çalışmaları ve web pazarlama - geliştirme hizmetleri vermekteyiz. Tecrübelerimizi müşterilerimizle paylaşıyor ve sorunlarına pratik çözümler üretiyoruz. Ayrıca çalıştığımız firmaların webmasterlarını modern dolandırıcılık ve hack yöntemlerine karşı da bilgilendiriyoruz. Turhan kurumsal seo danışmanlığı olarak açık fiyat politikamızla karşılıklı güvene dayalı yıllarca sürebilecek kurumsal hizmet vermekteyiz.

Çarşamba, Haziran 18, 2014

Wordpress Seo Denemelerim Google Araçları

2012 Google Penguin güncellemesinden sonra seo çalışmalarımın bazıları bir türlü eskisi gibi olmadı. Özellikle birkaç galeri sitem. Eskiden sürekli en iyi yerlerde günde binlerce ziyaretçi, sektörlerinin en başat Google sorgularında ilk sıralardan.  Penguen ve hiç görmedikleri 20. sayfaları tecrübe ettik. 2. yıldan uzun süre geçti halen deneme yanılmalar yaparak toparlamaya çalışıyorum. Denemelerimden aldığım sonuçları paylaşmak isterim
Google Bağlantı Reddetme: Web yöneticisi araçlarından gördüğüm bağlantıların spam olabileceğini domain ve url bazında farklı siteler için sundum sonuç... biç bir düzelme görmedim
Yapısal Veri Test Aracı   Belki breadcrumb genel aramalarda sitelerime biraz olumlu etkide bulundu yazar tarih başlı makale tanımlamaları vs hiç bir iyi sonuç alamadım.
PageSpeed Insights WP Super Cache ve W3 Total Cache eklentilerini denedim, Bazen eklentiler takılıyor sitenin açılmamasına sebep oluyorlar özellikle Total Cache Pagespeed puanlarının yüksek çıkmasına neden oluyor fakat wp seo açısından çok büyük bir artısını göremedim. Yerli sunucu kullanıyorum mümkün olduğunca fazla eklenti kullanmamaya çalışıyorum.